8 Haziran 2010 Salı

YAHUDİ OLMAK, ORPHANED LAND VE İSMAİL TÜRÜT KAFASINDA METALCİLER

şimdi biliyosunuz İsrail'le durumlar biraz karışık. Savaşalım abiii döner pıçaklarıyla dalalım'' diyen angutlar var, sonra internette filan savaş çıksa kim kimin ağzına sıçar diye tartışan denyolar var. bi de sonisphere festivaline yahudi grup gelmesin diyen embesiller var. bunlardan bahsedicem biraz izninizle.

şimdi bu yaz biliyosunuz türkiyenin gelmiş geçmiş en süpersel festivali olcak. metal sosyetesinin tüm tanınmış isimleri orda olcak filan,metallicalar,rammsteinlar,slayerlar,manowarlar efendime söyliyim ve daha niceleri istanbulda bu yaz.

bi de bu gruplar içinde orphaned land adlı, güzel müzik yapan, türkiyeden çıkmayan ayda bir türkiyede konser veren bi grup var. vardı daha doğrusu. korkaklık ve güvensizlik nedeniyle programdan çıkarıldı.

peki neden? çünkü orphaned land israilli bir grup.

evet bu kadar.
tek neden bu.

oha yok artık dediğiniz duyar gibiyim.

şimdi bu sonisphere festivaline gidecek bazı gerizekalılar demiş ki ''aga bu adamlar yahudi,çıkmasınlar festivale,pet şişe atarız,bozuk para atarız, fenerbahçe-galatasaray derbisine çeviririz orayı, çünkü onlar yahudi, yahudi abiii'' demiş. organizatörler de ''haklı olabilirler,biz orda binlerce güvenlik görevlisiyle olay çıkmasını nasıl engelleriz'' diye tedirgin olup programdan çıkarmışlar bu grubu.

şimdi anlayamadığım ilk nokta ''bunlar yahudi konsere çıkmasın'' diyen insanların hiç metal dinleyip dinlemedikleri. yani ozan arif dinleseler bu cümleleri anca sarfederlerdi. veya mustafa yıldızdoğan filan. nasıl olcak böyle? üzerlerinde kesin çeşitli grup tişörtleri filan da vardır. tişört slayer tişörtü ama kafa ismail türüt

anlayamadığım ikinci nokta: bu insanların hiç orphaned land dinleyip dinlemedikleri. zira orphaned landin amblemi 3 dinin simgelerinden oluşuyor,şarkılarında filan  dinlerin kardeşliğini filan savunuyorlar,saz bile çalıyorlar. ee sırf yahudi diye bu insanları şeytan ilan ediceksek metallica da gelmesin çnkü onlar da amerikalı ve amerika afganistanda ve ırakta binlerce müslümanı katletti. aynı düz mantık aynı angut mantık.

sonisphere festivali alperen ocaklarının akınına mı uğradı acaba? 
keşke headliner olarak metallica yerine İsmail Türüt'ü görebilsek o festivalde.

insanlar,devlet ve din siyasetlerinden bağımsızdır.

ee siz böyle yaparsanız nasıl metal festivali olcak amınyum.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder