17 Haziran 2010 Perşembe

ÇOK ÜZÜLÜYORUM MUSTAFA SARIGÜL'E


Hakkaten çok üzülüyorum.
Şİmdi  neden diyeceksiniz, adam sürekli bir ''Türkiye'nin aradığı lider,ihtiyaç duyduğu önder'' olmaya çalışıyor ve sürekli bi engel çıkıyor karşısına. Yani sorsanız,karşınıza alıp konuşsanız ''Mustafacım biz şimdi Türk halkı olarak toplandık, senin hakkında düşündük, seni sevindirelim dedik, şimdi seni başbakan mı  yapalım yoksa türkiyenin hakkaten ihtiyaç duyduğu lider mi yapalım'' deseniz ''abi ben ihtiyaç duyulan olim ya kafam raaad olsun'' der. 

Evet tamam yakışıklılık bazında olabilir böyle bi ihtiyaç yani Almanya başkanı Merkel'in karşısına çıksa ''nasılsınız hanfendi hömmm çok şıksınız'' filan diye iki kaş göz yapıp kapıverse ekonomik işbirliği anlaşmalarını tabi güzel olur, sonuçta dalyan gibi delikanlı, samimiyetsiz sırıtışına rağmen. Belediye başkanı görevinde nasıl hizmetler verdiğini, ne kadar süpersel bi belediye başkanı olduğunu bilmiyorum açıkcası ama , mustafa sarıgül'ün olayı çok başka.

şimdi chp'deyken tarakkıran saçlı abimiz,chp'nin ve türkiye'nin aradığı lider diye parti başkanlığına aday oldu biliyosunuz ama sonunda albümü 7 satan şarkıcı gibi kaldı ortada, Deniz Baykal Power sağolsun. sonra partiden ihraç edildi filan. sonra dsp'ye geçti yine aranılan lider mottosuyla,orda da elmaları toplayamadı.
 Sonra Türkiye Değişim Hareketi adında bi oluşuma gidildi,Sarıgül hasret kalınan lider, aranılan önder sloganlarıyla meydanlarda boy gösterdi, sarı olan ne varsa halka dağıttı,sarı güller,karanfiller, sarıya boyanmış güvercinler filan. ama bi tek kendileri gaza gelmiş gibiydi bu durumda bi farkındalık yaratmadılar kamuoyunda.
ve son olarak deniz baykal'ın sanatsal filmi sonrası ortaya çıkan buhranda yine aranılan lider ortaya çıktı. işte şartlar çok uygundu deniz baykal gitmiş,bi tek  tayyip kalmış ilerde,ve ona karşı çıkacak kimse kalmamış. Sarıgül bu durumda 3 gün filan şükretmiştir sanırım,böyle salonda dizlerinin üzerinde kaymıştır filan. yine sarıgül volüm yükseltip atağa geçecekken,kılıçdaroğlu çıkıverdi. yine olmadı sarıgül, yine olmadı, bu da gol değil malesef.

işte bu yüzden çok üzülüyorum bu adama,ne zaman özlem duyulan lider olmaya çalışsa karşısına birileri çıkıyor.  şimdi de kılıçdaroğlu başkan seçildikten sonra bi kaç gün ''acaba chp'ye dönsem mi lan'' diye düşündü, bi kaç gün sonra kararımızı açıklicaz filan dendi. ama aranılan lider olma özlemi ağır basmış olcak ki ''yok aga parti kurcam ben valla gelen gelir'' dedi. 

Ama olmaz ki böyle mustafacım yav. yani onca bayrağa, şehir şehir dolaştırken tükettiğin fosil yakıta, sarıya boyanmış güvercinlere yazık. yine olmicak işte bunu sen de biliyosun, hayır ben sana aranılan lider olma demiyorum, ol ama hobi olarak ol.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder